Program L-S 12-23

 Str. Alba, Nr. 12, Sector 4, Bucuresti

Ce este inelul gastric virtual?

Clinica Psihosucces

Clinica Psihosucces

Psihoterapie pentru tine

farfurie cu dulciuri pe care sa nu le mananci

Inelul gastric virtual- operatia virtuala  prin care slabesti

In clinica de psihoterapie Psihosucces, Camelia Stavarache    foloseste  o metoda inedita pentru slabi:t  programul Inel gastric virtual sau Virtual Surgery 21 (VS21).

Programul Inelul gastric virtual  isi propune sa raspunda la intrebarile: De ce nu reusesc cei mai multi oameni sa  slabeasca sanatos ? Cum poti sa te comporti ca si cum ai avea un stomac mai mic si sa te saturi din cateva inghitituri?

Programul pentru slabit,  Inel gastric virtual/VS21 se bazeaza pe studile Sheilei Granger, creatoarea metodei “virtual gastric band” si a facut obiectul unei  cercetari realizate de specialistii  Asociatiei de Psihoterapie Integrativa

Ce aduce nou inelul gastric virtual?

In primul rand, nu exista o dieta. In al doilea rand, dispare foamea nesanatoasa, se invata constientizarea mai rapida a satietatii astfel incat sa se evite imbuibarea. Creierul nostru da semnalul de satul dupa circa 30 minute, iar acest interval de timp lung favorizeaza supraalimentarea.

Ce inseamna VS21 sau inelul gastric virtual?

Este un program care dezvolta 3 tipuri de inteligenta: inteligenta inconstientului, inteligenta corpului si inteligenta emotiilor. Acronimul VS21 inseamna ca pacientul aflat in hipnoza,  va suferi o “operatie” virtuala ( virtual surgery)  pe o perioada de 21 de zile.

Rolul tehnicilor de meditatie, de hipnoza,  mindfulness si al neurotehnicilor in slabit este important. Ele vor creste motivatia pentru a slabi, si de a dezvolta un nou stil alimentar, in care accentul se pune pe alimente sanatoase.

Creierul este sugestionat pentru a diferentia foamea de emotiile negative ( tristete, frica, furie). Pacientul va  constientiza rapid satietatea si va renunta la mancatul in cantitati mari.

Metoda este indicata tuturor persoanelor care vor sa slabeasca usor, treptat, intr-un mod sanatos. Inelul gastric virtual este bun daca vrei sa-ti schimbi stilul alimentar si tipul de activitati fizice.  Este important sa nu suferiti de depresie. Depresia este o boala care interfereaza negativ cu succesul. 

Neurotehnicile si hipnoza nu au efecte secundare.  Hipnoza nu se foloseste in cazul persoanelor diagnosticate cu schizofrenie, afectiuni bipolare, tulburari de atentie, retard mental sau epilepsie. 

 

Ia legatura cu noi

Articole recente

Sunt singur

Sunt singur. De ce? Sunt singur sau singura, desi am mai multe calitati. iti suna cunoscut? A fost maica-mea pe la mine si mi-a povestit

Citeste articolul »
Call Now Button