O metoda eficienta de slabit : operatia virtuala

Slabesti fara bisturiu: inel gastric virtual sau operatia virtuala

In clinica de psihoterapie Psihosucces, doamna Camelia Stavarache foloseste o metoda inedita pentru slabi:t  programul Inel gastric virtual sau  Virtual Surgery 21 (VS21). Camelia Stavarache este psiholog principal si psihoterapeut specializat in psihoterapie integrativa si hipnoza. Este presedintele Asociatiei de Psihoterapie Integrativa si a realizat prima nastere sub hipnoza din Romania si mai multe anestezii stomatologice folosind hipnoza. Este certificata internationala in “Virtual gastric band procedure” de catre Sheila Granger.

 

Programul Inel gastric virtual  isi propune sa raspunda la  intrebarile: De ce nu reusesc cei mai multi  oameni sa slabeasca? Cum poti sa te comporti ca si cum ai avea un stomac mic si sa te saturi din cateva inghitituri?

 

Programul pentru slabit,  Inel gastric virtual/VS21 se bazeaza pe cercetarile Sheilei Granger, creatoarea metodei “virtual gastric band” si  a facut obiectul unei  cercetari  realizate de specialistii ASOCIATIEI DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA.

 

Ce aduce nou acest program?

In primul rand, nu exista o dieta. In al doilea rand, dispare foamea nesanatoasa, se invata constientizarea mai rapida a satietatii astfel incat sa se evite imbuibarea. Creierul nostru da semnalul de satul dupa circa 30 minute, iar acest interval de timp lung favorizeaza supraalimentarea.

 

Ce inseamna VS21 sau inelul gastric virtual ?

Este un program care dezvolta 3 tipuri de inteligenta: inteligenta inconstientului, inteligenta corpului si inteligenta emotiilor. Acronimul VS21 inseamna ca pacientul aflat intr-o stare modificata de constiinta  va suferi o “operatie” virtuala ( virtual surgery)  pe o perioada de 21 de zile.

 

Rolul tehnicilor de meditatie, de hipnoza,  mindfulness si al neurotehnicilor in slabit este acela de a creste motivatia pentru a slabi, de dezvolta un nou stil alimentar in care accentul se pune pe alimente sanatoase. Creierul este sugestionat pentru a diferentia foamea de emotiile negative ( tristete, frica, furie),  pentru a constientiza rapid satietatea si a renunta la mancatul in cantitati mari.
Metoda este indicata tuturor persoanelor care vor sa slabeasca usor, treptat, intr-un mod sanatos, care vor sa-si schimbe stilul alimentar si tipul de activitati fizice.
Neurotehnicile si hipnoza nu au efecte secundare, dar nu se folosesc in cazul persoanelor diagnosticate cu schizofrenie, afectiuni bipolare, tulburari de atentie, retard mental sau epilepsie.

 

Diferente dintre Inelul gastric virtual si operatia reala de micsorare a stomacului https://clinicapsihoterapie.ro/diferente-inelul-gastric-virtual-gastric-sleeve/

Testimonial: Marina

 

2 Comments
 • Iordache Iuliana
  Posted at 07:27h, 13 octombrie Răspunde

  Chiar sunt interesată de cum ar putea funcționa această metodă.

  • camelia
   Posted at 15:03h, 15 mai Răspunde

   Puterea psihicului este foarte mare

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.